Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls s'aferra a la lluita per la salvació

Els vallencs aconsegueixen la victòria davant l'Horta (2-1) i se situen a sis punts de les places de permanència

La UE Valls ha aconseguit avui una victòria al Vilar que el manté en la lluita per la permanència La UE Valls ha aconseguit avui una victòria al Vilar que el manté en la lluita per la permanència ARXIU / UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Mai 2021 17:20

La UE Valls ha aconseguit aquesta tarda a l'Estadi del Vilar una preuada victòria davant l'Horta (2-1). Després d'un gol matiner dels barcelonins, els de Joan Pallarès ha pogut remuntar el partit i sumar tres punts que els permeten seguir en la lluita per la salvació a Tercera Divisió.

L'Horta s'avançar

Com ja va sent habitual aquesta temporada, la UE Valls ha encaixat un gol en els primers minuts. Al minut 4, en la primera jugada de perill de la UA Horta, Manrique ha culminat una jugada ràpida per la banda dreta i ha aprofitat el rebuig del porter Alejo per inaugurar el marcador (0-1).

Miranda empata 

Tot i el gol en contra, la UE Valls no ha baixat la guàrdia i , al minut 17, aconseguia el gol de l'empat. Ha estat una acció protagonitzada per Ramón Miranda, que ha recollit una pilota, s'ha donat la mitja volta i ha engaltat un bon xut que ha batut al porter de l'Horta (1-1).

Abans d'anar al descans, ambdós equips han disposat d'alguna ocasió per marcar. Per part de la Unió Esportiva, la més clara ha estat un xut de Sergi Gestí, al minut 26, que ha sortit fregant el pal de la porteria barcelonina. L'Horta, al minut 28, també l'ha tingut amb una falta que ha sortit a fora per ben poc.

Al segons temps, els vallencs han buscat el gol de la victòria sense parar. Miranda, de nou, ha gaudit d'una bona ocasió al minut 65.

Per part de l'Horta, el minut 26, l'àrbitre ha anul·lat un gol per un fora de joc assenyalat per l'assistent.

Un gol d'Albert Plana que torna l'esperança a la Unió Esportiva

I quan s'estava a punt de complir el minut 75, Sergi Gómez ha provocat un córner favorable als vallencs. El servei de córner l'ha rebutjat Eric Martí i, Albert Plana, ha aprofitat el rebuig per efectuar un xut ras que ha suposat el segon gol (2-1).

La UE Valls ha hagut de defensar el resultat amb dents i ungles en un tram final de partit en què s'ha escalfat el joc, a causa dels nervis d'un conjunt visitant que veia com se li escapava la permanència. 

Al final, els tres punts s'han quedat al Vilar, i la Unió Esportiva suma 23 punts i se situa a sis de la permanència. 

El proper diumenge 16 de maig, a les 18h, els vallencs jugaran al camp de la UE Figueres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: