Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls deixa escapar la primera victòria al Vilar

Els vallencs s'han avançat al minut 9 amb un gol de Xavi Fabra, però el Castelldefels ha empatat a les acaballes del partit (1-1)

Imatge del partit disputat avui al Municipal del Vilar entre la UE Valls i la UE Castelldefels Imatge del partit disputat avui al Municipal del Vilar entre la UE Valls i la UE Castelldefels CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Gener 2021 18:30

La UE Valls ha desaprofitat avui una bona ocasió per sumar els primers tres punts com a local davant la visita a l'Estadi del Vilar de la UE Castelldefels.

Fabra avança la Unió Esportiva

A diferència de les jornades anteriors, els de Joan Pallarès s'han avançat amb un gol matiner de Xavi Fabra (1-0). Ha estat una jugada al minut 9, fruit d'una centrada de Sergi Masqué, que ha rebutjat la defensa visitant i Fabra, des de la mitja lluna, ha engaltat un bon xut que ha batut al poter del Castelldefels.

El gol ha esperonat el joc de la UE Valls, que ha dominat el joc durant la primera mitja hora de partit. En una acció posterior, Masqué ha gaudit d'una bona ocasió per ampliar el marcador. Però poc a poc, la UE Castelledefels ha anat guanyant terreny amb aproximacions sobre l'àrea de Gonzo.

A la segona part, el Castelldefels s'ha fet amo i senyor del partit. Sense preocupar-se gaire per la posessió, ha practicat un joc directe, basat en cotratacs i en jugades d'estratègia amb córners o serveis de banda. 

El Castelldefels ha fet canvis per guanyar un joc més ofensiu, mentre la UE Valls, més pendent de la defensa, mirava de recuperar pilotes, però amb poca capacitat per trenar cap jugada d'atac. 

El Castelldefels iguala el partit

I, després de diversos avisos, ha arribat el gol de l'empat. Al minut 88, un servei de banda de la UE Castelldefels ha provocat una segona jugada a l'àrea vallenca, que ha estat aprofitada per Aitor Serrano, que ha etzibat un bon xut que ha servit per marcar l'1-1-.

El temps de descompte haurien pogut canviar molt les coses tant per un costat com per l'altre. Gonzo ha salvat el gol de la victòria visitant amb una gran intervenció, mentre que, per part dels vallencs, Óscar Pérez no ha pogut quallar una bona jugada de Sergi Gómez, que hauria suposat que els primers tres punts es quedessin a casa.

Després d'aquest empat, la UE Valls segueix en la penúltima posició del Subgrup A del Grup V de la Tercera Divisió, amb 7 punts. El pròxim 31 de gener, a les 17h, la Unió Esportiva visitarà Les Comes per enfrontar-se a l'Igualada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: