Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Penya ciclista Baix Penedès adquireix un nou cotxe

El nou vehicle que protegirà als socis de la PCBP en les sortides oficials s'ha adquirit gràcies als patrocinadors principals

El nou vehicle que protegirà als socis de la PCBP en les sortides oficials s'ha adquirit gràcies als patrocinadors principals El nou vehicle que protegirà als socis de la PCBP en les sortides oficials s'ha adquirit gràcies als patrocinadors principals PCBP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Gener 2021 17:07

El passat 23 de desembre es va presentar el nou cotxe que protegirà als socis de la Penya Ciclista Baix Penedès (PCBP) en les sortides oficials. Aquesta presentació es va fer al taller SMautomoció del Vendrell on es varen prendre totes les mesures de protecció establertes.

La PCBP amb aquesta nova adquisició ara disposa de dos cotxes completament equipats per acompanyar als socis durant els entrenaments, competicions o sortides de lleure planificades, a més d’estar disponible per qualsevol soci respectant la normativa interna del vehicle.

La Penya vol donar les gràcies a: SMautomoció, H4U, Taxis Penedès, SILENCE, Apunt, Automecànica Joan Soler, Tot Bike i tot el suport públic que rep per part de l’Ajuntament del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: