Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de punts entre la UE Valls i la Montañesa al Vilar

Els vallencs han ofert una bona imatge i han gaudit de diverses ocasions per macar però el marcador no s'ha mogut (0-0)

Imatge d'un partit anterior de la UE Valls Imatge d'un partit anterior de la UE Valls ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Desembre 2020 18:31

La UE Valls mereixia la victòria davant del CF Montañesa, però tot i les nombroses ocasions creades a l'àrea el conjunt barceloní s'ha hagut de conformar amb l'empat.

La primera part ha estat protagonitzada pel domini vallenc, que ha disposat de diverses oportunitats i que han fet treballar força al porter Segovia. La Unió Esportiva també ha mostrat una bona imatge en defensa, que ha avortat les arribades de la Montañesa.

A la segona meitat, la Montañesa s'ha crescut una mica i ha sortit amb més empenta. Els barcelonins han gaudit d'un parell de bones ocasions al primer tram de la segona part, que han provocat la intervenció del porter Gonzo. Però, poc a poc, la UE Valls ha tornat a agafar les regnes del partit i ha tingut noves ocasions per marcar. Potser les més clares han estat una combinacio entre Masqué i Marigot, que aquest últim no ha pogut materialitzar o una centrada xut al minut 25 que ha sortit desviada pel pal dret de Segovia i que no ha pogut rematar ningú.

Als últims minuts de partit ha pujat la tensió entre ambdós equips, que buscaven el gol definitiu però que tampoc volien arriscar massa per no perdre el punt de l'empat. Ha estat precisament a les acaballes del partit quan l'àrbitre ha expulsat l'entrenador vallenc Joan Pallarès, amb doble targeta groga per protestar alguna de les darreres jugades del matx i que l'impedirà seure a la banqueta la setmana vinent al camp del Manresa.

Finalment el gol no ha arribat i l'empat a 0 fa que la UE Vall iguali a la Pobla a la classificació del Subgup A del Grup V de la Tercera Divisió. La Unió Esportiva se situa novè classificat, amb 6 punts, els mateixos que el CF Pobla de Mafumet, que té un partit pendent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: