Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les platges del Vendrell oferiran gimnàstica els mesos de juliol i agost

Enguany se suspenen les activitats de l’Aula Aquàtica de Masia Blanca i de la Ludoteca a la sorra, per tal de garantir les mesures sanitàries

Enguany s’han ampliat els horaris de 'Gimnàstica a la platja', el dissabte al matí i a la zona de Les Madrigueres Enguany s’han ampliat els horaris de 'Gimnàstica a la platja', el dissabte al matí i a la zona de Les Madrigueres AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Juny 2020 08:31

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament del Vendrell comunica que, davant de la situació actual i per tal de garantir les mesures sanitàries, enguany se suspenen les activitats de l’Aula Aquàtica de Masia Blanca i de la Ludoteca a la Sorra.

Així mateix, s’informa que la Gimnàstica a la platja sí que es realitzarà durant els mesos de juliol i agost. Com a novetats, s’han ampliat els horaris a dissabte al matí i a la zona de Les Madrigueres.

Per tal de garantir una pràctica esportiva segura, caldrà respectar les mesures establertes, com l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic en el moment de la compra del tiquet i mantenir els 2 metres de distància entre persones quan es faci l’activitat.

Des de l'Ajuntament es recorda que, tot i les molèsties que es puguin derivar pel compliment d’aquestes mesures preventives, "és important la comprensió i la col·laboració de les persones que facin l’activitat per poder-la desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat sanitària".

Per a més informació, podeu consultar el web www.elvendrellturistic.com o bé trucar al 977 68 00 10.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: