Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Piscina Municipal coberta de l'Arboç reobre aquest dilluns

Des d’Inacua l’Arboç han elaborat uns protocols basats en les directrius que marquen les autoritats sanitàries

La Piscina Coberta Municipal - Inacua l'Arboç La Piscina Coberta Municipal - Inacua l'Arboç ARXIU / INACUA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juny 2020 18:59

El proper dilluns 22 de juny reobrirà la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç. Per garantir la seguretat de tots els usuaris, des d’Inacua, l’empresa que gestiona el centre esportiu municipal estan prenent tot un seguit de mesures per tornar a la normalitat el més aviat possible, seguint les directrius de les autoritats sanitàries.

De moment ja s’han desinfectat les instal·lacions i equipament, amb especial incidència en les zones de major utilització. A més, referent a la neteja, s’han instal·lat Estacions Desinfectants en tots els espais d’activitat i vestidors, per tal de facilitar la neteja i desinfecció de les persones i l’equipament -abans i després de cada ús-, i s’adoptaran les mesures necessàries per a la ventilació i renovació diària i recurrent de l’aire dels diferents espais.

Tots els usuaris i socis tindran l’opció de conèixer en temps real l’ocupació de cada sala o piscina respecte l’aforament total permès, respectant en tot moment l’aforament màxim permès a cada sala del Complex Esportiu d’Inacua - l'Arboç segons indiqui el darrer BOE.

A més, es requerirà cita prèvia per accedir a les instal.lacions i s’organitzaran els horaris per torns o franges horàries d’entre 1 hora i 1 hora mitja, i serà obligatori l’ús de la mascareta per a totes les zones comunes menys quan es realitzi exercici aeròbic (només màquines Cardiovasculars) o quan es realitzin activitats a la sala d’activitats dirigides.

Per tal de conèixer totes aquestes informacions en temps real, Inacua posa a disposició de tots els usuaris una app per informar i amb més continguts extra com el programa Inacua Online Servei de streaming de classes online en directe a través de l’APP. Incorporació de tallers i xerrades Online (Nutrició, Assessorament Esportiu, etc). Creació d’un vídeo club amb accés a tutorials d’entrenament, reptes, programes específics d’Entrenament i Classes Col·lectives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: