Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor Jacint Traguany, "Cinto", sotspresident del FC Atlètic de Valls

Traguany va estar més de 30 anys vinculat al club vallenc

La família del FC Atlètic Valls està de dol per la mort de Jacint Traguany "Cinto" (quart per l'esquerra de la imatge) La família del FC Atlètic Valls està de dol per la mort de Jacint Traguany "Cinto" (quart per l'esquerra de la imatge) ARXIU / FC ATLÈTIC VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 08:50

El FC Atlètic de Valls ha comunicat aquest dimecres la defunció de Jacint Traguany Masoni, sotspresident del club. Traguany, conegut popularment com el "Cinto", va estar més de 30 anys vinculat al club vallenc. Primer, com a jugador -va ser un gran golejador-, després com a directiu i president.

Des del club s'ha destavat que, sota la seva presidència, ara fa 10 anys, "es van crear els equips femenins de l'entitat, un projecte que ara, en part gràcies a la seva gran tasca, està del tot consolidat". L'Atlètic també recorda que "el seu amor pel club era incondicional i la seva petjada a l'entitat serà inesborrable".

El FC Atlètic de Valls vol transmetre el seu condol i escalf a la seva família. També s'han rebut altres mostres de condol, com les de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré: "Un dia molt trist per al FC Atlètic de Valls, Descansa en pau Cinto!".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: