Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’experiència de Rafa Vadillo a l’Àrtic rus centrarà la quarta conferència del Cicle de Muntanya 2020

Tindrà lloc aquest dijous, 12 de març, a les 19h, a l’Auditori Diputació

L'alpinista català Rafa Vadillo durant una de les seves experiències L'alpinista català Rafa Vadillo durant una de les seves experiències RAFAVADILLOEXPERIENCES.COM
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Març 2020 15:43

La quarta conferència del Cicle de Muntanya 2020 de la Diputació de Tarragona tindrà lloc aquest dijous 12 de març, a les 19 h, i anirà a càrrec de l'alpinista, explorador i instructor d'alpinisme i escalada Rafa Vadillo, sota el títol ‘Territoris inexplorats, gel i nòmades a l'Àrtic rus’. Aquest català ha escalat cascades de gel arreu del món, amb primeres ascensions a Sibèria, Lapònia, el Canadà, els Estats Units, Turquia, Eslovàquia, França, Itàlia i els Pirineus. També ha fet ascensions a diferents muntanyes dels Andes, Kènia, Tanzània o els Alps.

La passió per l'aventura i l'escalada van portar en Rafa Vadillo a explorar una remota zona de l’Àrtic rus anomenada Plateau de Putorana, un espai natural, declarat Patrimoni de la UNESCO, que per la seva orografia sobre els mapes feia intuir un bon potencial per a l’escalada de cascades de gel. A la seva conferència, parlarà d’aquesta experiència a les gèlides regions de l'Àrtic rus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: