Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Copa d'hoquei patins, ajornada pel coronavirus

La competició, en la qual pren part el Reus Deportiu, s'havia de disputar en uns dies

Una imatge d'arxiu del Palau d'esports de Riazor Una imatge d'arxiu del Palau d'esports de Riazor REUSDIGITAL.CAT
Esports Reus Digital
Dimarts, 10 Març 2020 15:26

La Copa del rei i de la reina d'hoquei patins, prevista a La Corunya entre els dies 19 i 22 de març, s'ha ajornat a causa del coronavirus. Segons ha avançat aquest dimarts 'La opinión A Coruña', s'albira la possibilitat de celebrar el torneig al maig o al juny, tot revelant que la Federació espanyola de patinatge ja hauria comunicat la decisió als clubs afectats, entre els quals el Reus Deportiu.

La mesura arriba des del Consell de ministres i inclou la suspensió de la pràctica esportiva en altres disciplines. De fet, les dues properes jornades de campionats de futbol de Primera i Segona divisió es disputaran a porta tancada.

Cal recordar, a banda, que dies enrere la World skate Europe RH ja va suspendre el duel que el Reus Deportiu hauria hagut de jugar contra el Lodi italià, a casa, el dia 14 de març. A la copa, el Reus va quedar emparellat amb el Liceo. La competició s'havia de jugar al Palau d'esports de Riazor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: