Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recepció a l'Ajuntament del Vendrell dels campions de la Copa de la Princesa

La Copa de la Princesa d'hoquei patins estarà exposada durant uns dies a l'entrada de l'Ajuntament

L'alcalde del Vendrell, acompanyat per regidors i regidores, ha fet una recepció al primer equip d'hoquei del CE Vendrell, L'alcalde del Vendrell, acompanyat per regidors i regidores, ha fet una recepció al primer equip d'hoquei del CE Vendrell, AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Febrer 2020 00:13

Aquest dimarts al vespre, a l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde del Vendrell, acompanyat per regidors i regidores, ha fet una recepció al primer equip d'hoquei del CE Vendrell, que el passat diumenge 16 de febrer es va proclamar campió de la Copa de la Princesa 2020, un torneig que es va disputar al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.

L'alcalde ha felicitat l'equip i ha destacat el seu esforç durant la semifinal i la final, les quals van ser molt competides i emocionants. Kenneth Martínez també ha volgut agrair el treball organitzatiu de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell d'aquest esdeveniment esportiu.

Tant el president d'aquesta secció esportiva del Club d'Esports, Víctor Romagosa, com l'entrenador i el capità del seu primer equip d'hoquei, Lluís Delriu i Manu Necchi, han donat les gràcies a l'Ajuntament del Vendrell pel suport rebut i per poder jugar la Copa de la Princesa a casa. I també s'ha fet una menció especial a l'afició vendrellenca que, empesa per Orgull Roig i Negre, va anar al pavelló a animar-los i ajudar-los a aconseguir les victòries necessàries per ser campions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: