Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell serà la seu de la Copa de la Princesa 2020

Els quatre equips millor classificats dels dos grups de l'OK Lliga Plata disputaran la competició el cap de setmana del 15 i 16 de febrer

Imatge d'un partit disputat aquesta temporada entre el CE Vendrell i el Shum Frit Ravich, dos dels equips classificats per la Copa de la Princesa Imatge d'un partit disputat aquesta temporada entre el CE Vendrell i el Shum Frit Ravich, dos dels equips classificats per la Copa de la Princesa CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Gener 2020 21:31

El Pavelló del CE Vendrell serà la seu de la Copa de la Princesa 2020, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de febrer i que comptarà amb la participació del CE Vendrell, el Shum Frit Ravich, el CH Mataró i el CE Arenys de Munt.

La Secció d'Hoquei compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, que serà un aparador més per a la promoció exterior del municipi en l'any de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2020.

L'esport és cultura i l'hoquei, més concretament, també és una part important del patrimoni dels vendrellencs i les vendrellenques, per la seva història i pels grans èxits esportius obtinguts en la darrera dècada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: