La Pobla torna a mirar cap amunt

El CF Pobla de Mafumet suma davant l'Horta la segona victòria consecutiva (2-0)

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren un dels gols marcats aquesta tarda al Municipal Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren un dels gols marcats aquesta tarda al Municipal FRAME BTV
Diumenge, 19 Gener 2020 20:52

Nova victòria del CF Pobla de Mafumet. Aquesta tarda, els homes d'Albert Company han superat a la Unió Atlètica d'Horta per 2 a 0, una victòria que els permet mantenir la cinquena posició del Grup V de la Tercera Divisió, a tocar de la zona del play off d'ascens.

El partit ha començat amb un clar domini dels pobletans, els quals des del primer minut ja han començat a crear diverses ocasions. Al minut 22, Nil Coch ha xutat una falta, i la pilota, després de tocar amb la barrera, ha entrat a la porteria. Així doncs, Coch posava l'1 a 0 en el marcador. Deu minuts més tard, Montero hauria pogut marcar el segon gol local, amb un xut de falta que ha sortit per sobre la porteria per ben poc.

Al minut 55, Joan Inés, de l'Horta, ha rebut la targeta vermella i ha estat expulsat del partit. Tot i que l'Horta ho intentava amb un home menys, Óscar, que feia 4 minuts que havia saltat al camp, marcava el 2 a 0 definitiu. Al minut 88, el mateix jugador ha pogut marcar el tercer gol, però el porter visitant Yamandu ho ha evitat.

Després del partit, l'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, ha assegurat que "hem tingut el control del joc, i molts espais en accions ràpides". "L'expulsió ha marcat el partit", ha conclòs.

El CF Pobla de Mafumet acumula la segona victòria consecutiva i continua cinquè a la classificació, amb un total de 36 punts. El proper cap de setmana visitarà el camp del Castelldefels.