Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Valls obsequia la seva afició amb la primera victòria al Joana Ballart

Els vallencs s'imposen a l'Anagan Olivar (84-78) i encadenen la segona victòria de la temporada

Partit disputat dissabte entre el CB Valls i l'Anagan Olivar de Zaragoza, al pavelló Joana Ballart Partit disputat dissabte entre el CB Valls i l'Anagan Olivar de Zaragoza, al pavelló Joana Ballart CB VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Setembre 2019 12:10

El Club Bàsquet Valls s'estrenava ahir davant la seva afició en aquesta nova temporada a la Lliga EBA. Els vallencs van aconseguir la primera victòria al pavelló Joana Ballart, molt treballada, davant de l'Anagan Olivar  per 84 a 78, en un partit on es va veure un bon bàsquet. Un triomf que els situa amb dues victòries al capdavant de la classificació de la conferència C-B de la lliga.

Com va destacar l'entrenador, Oriol Pozo, el CB Valls va aconseguir el triomf gràcies al "gran esforç i compromís de tot l'equip", tot i que cal destacar la brillant actuació del jugador Víctor Vinos, que va brillar en les seves estadísiques: 17 punts, 8 rebots, 9 assistències i 3 pilotes recuperades. Pozo també va agrair "a l'afició del Joana Ballart pel seu suport i per crear un ambient increïble".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: