Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 300 joves i infants inscrits a les activitats d’estiu del Patronal Municipal d’Esports de Valls

Les activitats són principalment esportives i van adreçades a infants des dels 6 mesos fins al 18 anys

El Mini Esportiueig, dirigit als menuts d'entre 4 i 6 anys,i  l'Esportiueig, activitat poliesportiva per als nens i nenes de 6 a 11 anys, són dues de les activitats esportives d'aquest estiu El Mini Esportiueig, dirigit als menuts d'entre 4 i 6 anys,i l'Esportiueig, activitat poliesportiva per als nens i nenes de 6 a 11 anys, són dues de les activitats esportives d'aquest estiu AJUNTAMENT DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 18:21

El Patronat Municipal d'Esports de Valls va iniciar el passat dimecres 26 de juny les activitats esportives per aquest estiu amb més de 100 infants i joves d'entre els 6 mesos i els 18 anys. En la primera quinzena, la xifra d’inscrits ja està prop dels 300. Les activitats es realitzaran a les instal•lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs i tenen com a principal objectiu promocionar l'activitat física tot combinant esport, oci, diversió i també aprenentatge.

Les activitats que es realitzen són el Mini Esportiueig, dirigit als menuts d'entre 4 i 6 anys, l'Esportiueig, activitat poliesportiva per als nens i nenes de 6 a 11 anys, i el Campus de natació, per infants i joves dels 8 als 18 anys, on es fan activitats per a la millora i perfeccionament dels diferents estils natatoris, realització de circuïts d'habilitats i coneixement d'altres disciplines esportives que es desenvolupen en aquest medi com waterpolo, travessa, elaboració de begudes isotòniques, inici al triatló, iniciació a la monoaleta, caminades i més.

Una altra activitat d'estiu són els tradicionals cursets de natació, amb una durada de dues setmanes. Els cursets ofereixen nivells d'aprenentatge per a totes les edats. Els més petits participen en el nivell de preescolar, adreçat a infants de 3 i 5 anys, i començaran a la piscina petita per familiaritzar-se amb el medi aquàtic. El nivell d'iniciació, per la seva banda, vol aconseguir una autonomia en el medi i l'aprenentatge de les habilitats motius bàsiques aquàtiques i l'aprenentatge dels moviments dels diferents estils natatoris.

                                                                                    Curset de natació: cursos natació Valls

El PME també ofereix l’activitat aquàtica per a nadons, dirigida als més menuts entre 6 mesos i 3 anys, que realitzen les sessions acompanyats d’un adult, preferiblement el pare o la mare. L'activitat pretén familiaritzar el nadó amb el medi aquàtic i aprofita el lligam afectiu com a eina de treball.

                                                                 Activitat aquàtica per a nadons: 

nadons activitats Valls

Per altra banda, durant el mes de juliol també tindrà lloc el Tastet d'estiu. Es tracta d'un programa d’activitats que va néixer amb l’objectiu de conèixer i iniciar-se a la gimnàstica hipopressiva i al ioga Iyengar. En total hi participen més de 50 persones i les places disponibles es van esgotar a les poques setmanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: