Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Darreres hores per inscriure’s a la Cursa de la Dona de Reus

La cursa serà el diumenge 5 de maig i les inscripcions tancaran el dia 1

Cursa de la Dona de Reus 2018 Cursa de la Dona de Reus 2018 AJUNTAMENT DE REUS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2019 13:40

Segueixen obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona de Reus, que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita i recerca sobre el càncer. Pel moment s’han apuntat gairebé 1.400 participants per a la cursa prevista pel 5 de maig a les 11 h. Totes les recaptacions de la cursa es destinaran a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

Inscripcions i dorsals

Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i es poden realitzar presencialment a Esports Armobal, Body Viu, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Club Tennis Monterols, Curves, Recupera't, Choi's Sport, Anytime Fitness, Escola Aura, Viatges Alemany i Pavelló Olímpic Municipal. El període de les inscripcions presencials es tancarà el dimarts 30 a les 15 h.

També es pot formalitzar la inscripció online a través de la web de l’esdeveniment. En aquest cas es tancaran el dia 1 de maig a les 24 h o fins a assolir el màxim de dorsals disponibles, que són dos mil dinou.

La inscripció dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material entre les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores, animació de la cursa i diploma en línia amb el temps.

La recollida de dorsals es farà al Carrefour durant el dijous 2 i el divendres 3 de maig de 17 a 21 h; i dissabte 4 de maig durant tot el dia, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h. El mateix dia de la cursa, a la plaça de la llibertat, també es podran recollir dorsals de 9 a 15 h.

En cas que quedin dorsals disponibles, els dies d’entrega de la bossa de la corredora al Carrefour es podran fer inscripcions.

Categories

Per a la cursa de 4,4 km hi ha quatre categories individuals, que són la sènior, junior, veteranes i màster. En equip estan les categories mare-filla i amigues, d’un màxim de dues persones.

També s’ha organitzat una cursa infantil a les 10.30 h, a la qual podran participar infants de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà de 500 metres.

Acte de presentació de la Cursa de la Dona (AJUNTAMENT DE REUS)

presentacio cursa dona reus 2019 0

Col·laboracions

S’afegeix Sistemas Digitales Catalunya com a col·laborador de la cursa, que ajuda a l’organització a gestionar les inscripcions. A més a més, aportarà 10 impressores multifunció per a sortejar entre les participants, incrementant així la llista d’obsequis.

La Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA) ha organitzat la cursa conjuntament amb l’Ajuntament de Reus. El matí de la carrera, la fundació informarà sobre la prevenció primària del càncer lliurant fulletons i amb un espai informatiu.

El Forn Sistaré també participa en la iniciativa elaborant la ‘Galeta de la Cursa de la Dona’ que està comercialitzant en els seus establiments. Tots els beneficis aniran destinats a FUNCA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: