Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Taekwondo My-Ju Cunit triomfa a l’Open Internacional d’Aragó

L’equip cunitenc ha aconseguit emportar-se quatre medalles, una d’or i plata, i dos de bronze, del torneig disputat el passat 19 de gener

El My-Ju Cunit durant la disputa de l'Open Internacional d'Aragó El My-Ju Cunit durant la disputa de l'Open Internacional d'Aragó AJUNTAMENT DE CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Gener 2019 11:55

El Taekwondo My-Ju Cunit va aconseguir quatre medalles a l’Open Internacional d’Aragó que es va celebrar el passat dissabte 19 de gener. La medalla d’or va ser per Myriam Córdoba, la de plata per Jada Van Wijngaarden, i les de bronze van recaure en Kornelia Kaminska i David Lorente.

També hi van participar Joel Mendoza, que va guanyar dos combats, Pedro Mendoza, que va guanyar un combat; Marc Sánchez, Aitor Nin, Iván Domenech i Javier Lizandra.

D’aquí a dues setmanes l’equip es desplaçarà a Stuttgar, per intentar classificar-se per al pròxim campionat d’Europa de nacions, en el que competiran quatre membres del My-Ju Cunit: Judith Córdoba, Myriam Córdoba, Jada Van Wijngaarden i Joel Mendoza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: