Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell rep una golejada del Noia

Els de Sant Sadurní no van donar mai opcions al Calafell d'entrar en el partit (6-2)

Imatge del partit disputat diumenge al migdia entre el Noia Freixenet i el CF Calafell Tot l'Any Imatge del partit disputat diumenge al migdia entre el Noia Freixenet i el CF Calafell Tot l'Any CE NOIA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 07:58

El Club Patí Calafell Tot l'Any va patir una nova derrota contundent a la pista del Noia. Els locals es van avançar amb un gol d'Edu Fernández al minut 3 (1-0). Al minut 10, Aleix Esteller va ampliar el marcador amb una segona diana (2-0). El CP Calafell va aconseguir retallar distàncies al minut 14 gràcies al gol de Dani Ferrer (2-1). I quan semblava que l'equip del Baix Penedès podria tenir alguna opció en el partit, va aparèixer Sergi Llorca amb dos gols consecutius marcats abans del descans, als minuts 16 i 19 (4-1).

Ja, a la segona part, el mateix Llorca va anotar al minut 35 el tercer gol del seu compte particular, que deixava sentenciat el partit (5-1). Finalment, Humberto Da Silva, al minut 40, arrodonia la festa pels locals amb el 6 a 1 i, a les acaballes, Gerard Moreno anotava un gol testimonial pel Calafell (6-2).

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell Tot l'Any se situa a la desena posició, amb 11 punts. El proper 16 de desembre, a les 12:30h, el Calafell rebrà al Girona.

Fitxa tècnica:

CE Noia Freixenet (6): J. Fernández, Esteller, Da Silva, Llorca i E. Fernández. A la banqueta: Zapater, Costa, Monserrat, Grau i Urpí.

CP Calafell Tot l'Any (2): Serra, Palau, Rodríguez, Pujol i Martí. A la banqueta: Montoya, Ferrer i Lambea.

Gols: 1-0, Edu Fernández (3’); 2-0, Aleix Esteller (10’); 2-1, Dani Ferrer (14’); 3-1, Sergi Llorca (15’); 4-1, Llorca (18’); 5-1, Llorca (35’); 6-1, Humerto Da Silva (40’) i 6-2, Gerard Pujol (48’).

Àrbitres: German Sandoval i David Calonge

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: