Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja de la Paella acull diversos campionats de Catalunya de Futbol Platja

El Campionat de Catalunya de Futbol Platja Sènior femení, Cadet masculí i Juvenil masculí es disputa aquest cap de setmana a la platja de Torredembarra

Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de Futbol Platja en diverses categories Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de Futbol Platja en diverses categories FCF
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Juliol 2018 08:53

Aquest cap de setmana la platja de la Paella de Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de Futbol Platja categoria Sènior femení, Cadet masculí i Juvenil masculí. Les proves es disputaran durant tot el dia el dissabte 14 (de 9 a 13 h i de 17 a 21 h) i el diumenge es disputaran les semifinals i finals en els 3 camps habilitats a la platja de la Paella, en horari de matí de 9 a 13 h.

Els equips participants, amb 250 inscrits totals, seran: Roses Platja, Fundació Terrassa FC 1906, Cerdanyola Vallès FC, CN Caldes FS, FC Platja Torredembarra, Can Trias Platja Fem UD, 5 Martorell Club Sala i Platja Vilanova CF.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: