Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presentació del CE Santa Oliva

El secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, ha assistit a la presentació de l’equip del Baix Penedès

Presentació del futbol base del CE Santa Oliva Presentació del futbol base del CE Santa Oliva FCF
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Desembre 2017 19:54

L’acte de presentació del CE Santa Oliva ha estat conduit per Ingrid Telles, presidenta del club, i ha comptat amb la presència de Cristina Carreras, alcaldessa de Santa Oliva, acompanyada d’en Christian Martínez, regidor de Joventut del consistori.

Al torn de parlaments, el secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de la FCF, Josep Vives, ha volgut posar l’accent en les dificultats de realitzar tasca formativa i foment de la pràctica esportiva en poblacions petites, i ha encoratjat la junta directiva i tots els actors del club a seguir persistint i treballant per fer-ho possible.

Per la seva part, la presidenta del Santa Oliva ha destacat la tenacitat de pares i entrenadors per tirar endavant el club, amb 35 anys d’història, i s’ha posat a disposició per tal de seguir reforçant l’estructura del club i poder-lo fer créixer, remarcant la tasca en valors i formació realitzada.

El suport de la FCF al club es veu reflexat en la participació del CE Santa Oliva al programa +KESPORT, impulsat conjuntament amb la Generalitat, que evidencia el compromís amb el futbol formatiu en valors i compromís social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: