Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus homenatjarà a Pep Mari Grangé abans del partit contra el Girona FC

El CF Reus Deportiu també aprofitarà el partit contra el Girona FC per presentar la nova samarreta de la temporada

Josep Maria Grangé, 'Pep Mari', ha estat l'encarregat de material del club durant 35 anys i delegat en 30 temporades Josep Maria Grangé, 'Pep Mari', ha estat l'encarregat de material del club durant 35 anys i delegat en 30 temporades CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Agost 2017 08:33

Aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el Girona FC, el CF Reus realitzarà un petit homenatge a Josep Maria Grangé, conegut popularment com a Pep Mari. Parlar del Pep Mari és parlar d'història viva del CF Reus Deportiu. Josep Maria Grangé ha estat més de 35 anys vinculat al club, exercint d'encarregat del material i delegat de camp durant més de tres dècades, convertint-se així en tota una institució per a la família roig-i-negra. Des del club volen agrair tots aquests anys de servei i dedicació a l'entitat amb aquest petit homenatge, que es realitzarà uns minuts abans de l'inici de l'enfrontament contra el conjunt gironí (20.00 hores).

Estrena de la nova samarreta

Aquest dissabte, amb motiu de la celebració del partit contra el Girona FC, el CF Reus estrenarà la samarreta oficial que lluirà aquesta temporada. Dissenyada per Kappa, la principal novetat serà la mida de les franges roig-i-negre, que seran més amples que l'edició de les dues últimes temporades. La nova samarreta que lluirà el conjunt reusenc manté les mànigues i esquena de color negre i també la Senyera a la part posterior del coll. Les noves samarretes es posaran a la venda pròximament, per tal que els aficionats puguin adquirir-ne i lluir així l'equipació del CF Reus 2017-2018.

El bus torna a l'Estadi

Una temporada més, els aficionats del CF Reus podran desplaçar-se a l'Estadi Municipal en transport públic. Tal com va passar la temporada passada, l'empresa municipal Reus Transport posarà en marxa una línia que, els dies de partit, connectarà la plaça de les Oques i l'Estadi amb un autobús que tindrà una freqüència de 10 minuts. Aquest servei es posarà en marxa aquest dissabte 12 d'agost amb motiu del partit CF Reus - Girona FC i durarà tota la temporada 2017-2018. Per viatjar en aquesta línia seran vàlids tots els abonaments de Reus Transport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: