Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona incrementa un 10% el moviment de trens de mercaderies el 2023

Prop de 2.000 combois van entrar i sortir de les dependències portuàries, assolint la segona millor xifra de la història

Imatge d'un dels trens de mercaderies que ha entrat i sortit del Port de Tarragona durant el 2023 Imatge d'un dels trens de mercaderies que ha entrat i sortit del Port de Tarragona durant el 2023 PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis ACN
Dimarts, 16 Gener 2024 20:12

El Port de Tarragona ha incrementat un 10% el moviment de trens de mercaderies el 2023 respecte a l’any anterior. En total, han estat 1.955 els combois que han entrat i sortit de les dependències portuàries, assolint la segona millor xifra de la seva sèrie històrica. D’aquests, un 33% correspon al moviment de cereals, amb 652 trens; un 26% als automòbils, amb 505 combois; i un 24% correspon als productes siderúrgics, amb 466 moviments.

De fet, els trens que han transportat cereals són els que han experimentat un increment major (52%), seguit dels automòbils (31%), mentre que els siderúrgics han patit una disminució de l’1,3%.

Pel que fa als operadors, Renfe es manté al capdavant amb el 72% dels trens i un creixement del 8,7%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: