Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona enviarà una missió comercial a Corea del Sud per exportar vi i oli d'oliva

L'ens espera assolir el seu rècord d'accions internacionals el 2024

El secretari general de la Cambra de Comerç de Tarragona, Daniel Martín, i la presidenta de l'ens, Laura Roigé, durant el balanç anual d'aquest dilluns El secretari general de la Cambra de Comerç de Tarragona, Daniel Martín, i la presidenta de l'ens, Laura Roigé, durant el balanç anual d'aquest dilluns ELOI TOST / ACN
Economia i negocis ACN
Dilluns, 18 Desembre 2023 14:20

La Cambra de Comerç de Tarragona enviarà la pròxima primavera una missió comercial a Corea del Sud amb l'objectiu d'exportar vi i oli d'oliva. La idea va sorgir arran d'una visita de representants asiàtics a Tarragona fa unes setmanes.

La presidenta de l'ens, Laura Roigé, ha explicat aquest dilluns que els empresaris coreans van quedar molt satisfets amb els productes locals i ha considerat que hi ha opcions de negoci. Roigé ha afegit que en aquest viatge també hi seran presents el Port de Tarragona, la URV i Repsol, que promourà aspectes relacionats amb l'hidrogen verd.

Aquesta és una de les divuit accions en 40 països que la cambra tarragonina té previstes per al 2024, una xifra que suposaria el seu rècord de missions internacionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: