Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell del Baix Camp exposa els seus programes de regeneració agrària a Capafonts

En l'acte que tindrà lloc, aquest diumenge 2 d'agost, també s'explicarà el funcionament i els recursos que ofereix el Banc de Terres del Baix Camp

Capafonts acollirà diumenge la presentació dels programes de regeneració agrària del Consell Comarcal del Baix Camp Capafonts acollirà diumenge la presentació dels programes de regeneració agrària del Consell Comarcal del Baix Camp ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Agost 2020 11:43

El Consell Comarcal del Baix Camp exposa els seus programes de regeneració agrària aquest diumenge 2 d'agost, a les 11h, a la Sala Municipal de Capafonts. Durant la xerrada i el debat obert es tractaran temes com la repoblació dels municipis d'interior del Baix Camp mitjançant projectes sostenibles al medi rural, que inclouen formació en Agricultura Regenerativa i que es duen a terme des del Consell a través del programa Joves amb Talent.

En la sessió hi participaran les persones tècniques del Consell Comarcal del Baix Camp, Carbón Vivo i els regidors de l'Ajuntament de Capafonts.

També s'explicarà el funcionament i els recursos que ofereix el Banc de Terres del Baix Camp, el Servei de Promoció Econòmica, els projectes d'impuls a la pagesia local i als mercats de proximitat, i s'inclourà una xerrada sobre el carbó vegetal biochar, utilitzat per millorar les propietats de la terra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: