Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CEPTA reclama més obra pública per rebaixar l’atur a la demarcació de Tarragona

L’associació empresarial afirma que la indústria i el sector terciari no tenen gaire marge de creixement

El cap del gabinet d’estudis tècnics de la CEPTA, Juan Gallardo, durant la presentació de l'estudi de la patronal tarragonina El cap del gabinet d’estudis tècnics de la CEPTA, Juan Gallardo, durant la presentació de l'estudi de la patronal tarragonina ELOI TOST / ACN
Economia i negocis ACN
Dimecres, 25 Setembre 2019 14:00

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha demanat que les administracions reactivin la construcció d’obra pública per tal de disminuir l’atur a la demarcació. Segons el cap de gabinet d’estudis tècnics de la CEPTA, Juan Gallardo, el mercat de treball no es normalitzarà fins que la construcció no torni a créixer, ja sigui amb equipaments, infraestructures o residències.

La patronal ha estudiat l’economia tarragonina des de l’any 1950 fins el 2018 i ha conclòs també que la indústria no té gaire marge de creixement a les comarques tarragonines. Tampoc el sector terciari, a excepció que es materialitzessin grans inversions, com podria ser el complex de Hard Rock Entertainment World.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: