Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CEPTA aprofundeix en els beneficis que suposa treballar en entorns laborables saludables

La patronal tarragonina organitza aquest dijous 22 den novembre la jornada 'Treballs saludables per a cada edat: identificar reptes per aportar solucions'

Seu de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), a l'avinguda Roma Seu de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), a l'avinguda Roma ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 21:26

Treballar de manera més saludable no sols és possible, sino que en el futur aquesta serà una condició imprescindible per a moltes empreses que vulguin posicionar-se en les primeres posicions de productivitat, feina ben feta i satisfacció laboral.

Per aquest motiu, la Confederacié Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) organitza, aquest dijous, 22 de novembre, a les 09:30h, una jornada destinada a promocionar els hàbits de vida saludables dins de l’àmbit empresarial, una sessió que s’ha basat en la promoció de la salut a través de la millora de l'alimentació, el descans i l'exercici físic.

Membres de la plataforma Biwel presentaran la seva experiència en la gestió, implantació i avaluació de l'impacte de programes de benestar per a Empreses Saludables. Es mostraran experiències concretes com l'estudi de ROI -retorn de la inversió- mitjançant exercici laboral o la implementació d'un projecte de benestar des de zero en una gran empresa.

El ponent de la sessió serà Miquel Vilar Flotats, director de projectes de Biwel. Vilar és graduat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona i Màster de Prevenció i Readaptació de lesions per la Universitat de Girona. Dirigeix des de fa més de 4 anys projectes de promoció de la salut i benestar en empreses com Kem Pharma, Grifols, Henkel o Cirsa i ha liderat estudis que demostren l'impacte en salut i en l’àmbit econòmic per les empreses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: