Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 300 persones presencien els Pastorets recuperats de Cornudella

En l'obra hi van participar 35 nens i nenes del poble

Els Pastorets de Cornudella es van representar dissabte al teatre La Renaixença. Els Pastorets de Cornudella es van representar dissabte al teatre La Renaixença. CEDIDA.
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Gener 2017 13:15

La recuperació de l'obra de Josep Maria Folch i Torres 'Els Pastorets', que feia dècades que no es representava a Cornudella de Montsant, va suposar un gran èxit de públic en la seva representació dissabte a la nit. El fet que els protagonistes fossin la canalla del poble, entre els tres i els onze anys, va aportar un interès especial que va fer molt emotiva l'obra.

Fruit de l'empenta d'una cornudellenca, Núria Campiña, i amb el suport del músic Noè Forès, l'obra, que es va representar al teatre La Renaixança, va omplir el local amb més de 300 persones. La peça va tenir una durada de prop d'una hora i mitja i va comprar amb la participació de 35 nens i nens del poble. Altrament, l'obra va oferir una actuació de luxe, amb l'acompanyament musical en directe de l'orquestra Simfim dels Arrelats, dirigida per Noè Forès i composada per 12 músics.

L'Ajuntament de Cornudella de Montsant ha volgut agrair la dedicació dels organitzadors i també el suport per a fer l'obra dels pares de la nena que va fer de Nen Jesús, Pep Ferrer i Lupe Hurtado.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: