Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Auditori del Morell tanca temporada amb “rècord d’assistència”

L’espai ha assolit la xifra de 2.000 visitants en les sis propostes que ha acollit

Imatge de l'obra Conspiranoia adherida a la iniciativa Cap Butaca Buida Imatge de l'obra Conspiranoia adherida a la iniciativa Cap Butaca Buida AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Març 2024 12:51

El Teatre Auditori del Morell ha tancat la temporada d’hivern amb “rècord d’assistència”. Les sis propostes que ha acollit l’espai han registrat gairebé 2.000 espectadors des que es van iniciar al mes de gener fins al tancament aquest mes de març. Ara, amb aquestes dades, el municipi ja es prepara pel PrimaverArt.

Vida de peix... sense espines! va ser la que va inaugurar la temporada d'enguany, seguida de Burundanga, Tres desitjos, Sona la cançó, Conspiranoia i N'importe Quoi. La varietat de gèneres destaca reunint circ, música en directe, comèdia i musical en un sol escenari que ha vist com s'exhaurien les entrades en dues ocasions. El duet de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, amb Sona la cançó, i l'obra Conspiranoia van segellar dos sold out que “són representatius i certifiquen, des de fa anys, l'èxit teatral al Morell”.

El regidor de cultura, Miquel Roig, destacava que "aquesta temporada ha sigut fantàstica, la resposta de la gent ha sigut explícita i això ens fa molt i molt contents, la riquesa i qualitat de les propostes i la seva varietat han donat resultat i és una molt bona notícia".

Per la seva banda, l'alcalde Eloi Calbet reafirmava que "és un orgull pel Morell veure com el Teatre Auditori s'omple mentre continuem apostant per la cultura per a tothom i en totes les seves disciplines".

A més, enguany, l'obra Conspiranoia es va sumar a la iniciativa Cap butaca buida, estesa arreu del territori i que buscava omplir totes les butaques dels teatres catalans el passat 16 de març, aconseguint-ho al Morell i a gran part de Catalunya.

El PrimaverArt, escalfa motors

La temporada teatral d’hivern al Morell es dona per acabada, però la primera setmana d'abril, del 4 al 7, es donarà el tret de sortida a la nova edició del PrimaverArt, una mostra cultural i multidisciplinària arrelada al territori, als carrers morellencs i que arriba a una 9a edició com una proposta de referència per la seva qualitat i per una resposta que va dur més de 4.000 persones al Morell en l'edició de l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: