Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Vivaldi oferirà el concert del Pregó de Setmana Santa de Valls

Serà aquest divendres 22 de març, a les 20 h, a l’església de Sant Joan Baptista

El Cor Vivaldi està integrat per 24 cantaires d’entre 9 i 17 anys El Cor Vivaldi està integrat per 24 cantaires d’entre 9 i 17 anys CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2024 20:20

La programació dels Amics de la Música de Valls d’aquest març es tancarà aquest divendres amb el concert del Pregó de Setmana Santa. El concert arriba de la mà del Cor Vivaldi, un dels millors cors d’Europa de veus blanques. Actualment, integrat per 24 cantaires d’entre nou i disset anys, és una agrupació formada per l’alumnat de l’escola IPSI de Barcelona que assagen diàriament i segueixen classes de tècnica vocal individual per tal d’assolir el màxim nivell.

La proposta musical d’aquest divendres comptarà també amb la soprano Pilar Paredes, Salvador Oriola al clarinet, Albert Mañosa a l’orgue i Josep Lluís Gil recitant. Tot plegat, sota la direcció d’Òscar Boada. Interpretaran obres de Aharon Harlap, Gerard López Boada i també de Francis Poulenc.

Un concert organitzat per l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls i els Amics de la Música de Valls, sota la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Xarxa de Cultura de Valls i la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls. El concert serà aquest divendres 22 de març, a les 20 h, a l’església de Sant Joan Baptista de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: