Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller de Pizzica, aquest dissabte a la Palma de Reus

La Pizzica és una dansa tradicional del Sud d’Itàlia que es caracteritza per ser molt enèrgica i es balla en parella

Andrea de Siena impartirà un taller de Pizzica, aquest dissabte a La Palma de Reus Andrea de Siena impartirà un taller de Pizzica, aquest dissabte a La Palma de Reus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2024 22:28

La Palma de reus acollirà un taller de Pizzica, aquestl taller dissabte 2 de març. Les places són limitades. El taller anirà càrrec d’Andrea de Siena, un ballarí i coreògraf de San Vito dei Normanni i un gran divulgador d’aquest tipus de dansa.

El taller s’iniciarà a les 10:30 h i constarà de dues parts. La primera es desenvoluparà durant el matí, de 10:30 h a 13:30 h. A les 14 h es farà una pausa per dinar en germanor amb tots els participants. A les 16 h es reprendrà la segona part del taller, que durarà fins les 18 h. Finalment i a mode de cloenda, es s’iniciaran unes ballades obertes a tothom. Aquestes comptaran amb música en directe, a càrrec de l’acordionista Roberto Boccacci. Cal remarcar que les ballades finals són una bona manera de conèixer la cultura i aquesta dansa tan particular, malgrat no haver assistit al taller, així com de fer comunitat i generar un espai cultural i d’aprenentatge a través de la música i l’expressió corporal.

Què és el Taller de Pizzica?

La Pizzica és una dansa tradicional del Sud d’Itàlia, de la Puglia concretament, i forma part de la gran família de la Tarantella. És una dansa molt enèrgica, que es balla per parelles, tot improvisant.

L’encarregat d’ensenyar-la és l’Andrea de Siena. Un jove ballarí i coreògraf originari de San Vito dei Normanni, una zona on la Pizzica hi és molt present. Actualment es dedica a participar i/o impulsar projectes de formació i divulgació d’aquesta dansa i cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: