Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cultura Vila-seca presenta un centenar de propostes per la temporada de primavera-estiu

El cicle 'Cine Xic' per al públic familiar, els espectacles de dansa amb orquestra o l'adhesió a la campanya teatral "Cap butaca buida", entre les novetats

La regidora de Cultura, Manual Moya, amb el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano, i la nova coordinadora de Cultura, Amèlia Rico La regidora de Cultura, Manual Moya, amb el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano, i la nova coordinadora de Cultura, Amèlia Rico AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 22 Febrer 2024 15:48

La nova temporada de Cultura Vila-seca s’ha presentat aquest matí en roda de premsa, al Castell de Vila-seca. La regidora de Cultura, Manuela Moya; juntament amb el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano, i la nova coordinadora de Cultura, Amèlia Rico, han presentat la programació cultural primavera-estiu 2024. que recentment s'ha iniciat a Vila-seca.

Per segon cop i de forma conjunta, l’Ajuntament de Vila-seca presenta una programació amb un centenar de propostes ben diverses per a tots els públics i que formen part, sobretot, del calendari dels tres equipaments culturals referents del municipi: el Celler de Vila-seca, l’Auditori Josep Carreras i el Castell de Vila-seca.

Novetats

En paraules de la regidora Manuela Moya, “aquesta programació de la nova temporada incorpora tot un seguit de complicitats i sinèrgies amb altres institucions i entitats i demostra sobretot que Vila-seca aposta permanentment per la cultura”. Entre les novetats, Moya ha citat el nou cicle 'Cine Xic' adreçat al públic familiar, en el marc del Petit Celler; els espectacles de dansa amb orquestra; o la incorporació de Vila-seca a la campanya "Cap butaca buida", que té per objectiu omplir el dia 16 de març tots els teatres del país. Finalment, la regidora de Cultura ha destacat que cada cop hi ha més públic del territori que ve a Vila-seca per veure espectacles.

Coincidint amb la presentació de la programació, ha intervingut la nova coordinadora de l'àrea de Cultura, Amèlia Rico, que ha definit la nova temporada com "una programació de programacions".

Un centenar de propostes per a tots els públics

La programació presentada s’allargarà fins al proper mes d’agost i en aquesta hi trobarem tot tipus de propostes com ara cinema, dansa, teatre, titelles, exposicions, conferències, cultura popular, lògicament, música i el programa específic “tap de suro”, una activitat innovadora creada des del Celler de Vila-seca que combina xerrada temàtica, actuació musical i tast de vins.

Concretament s’hi duran a terme un total de 21 projeccions de pel·lícules de cine, 6 espectacles, 9 propostes per a públic familiar, 20 concerts, 5 actes al Castell de Vila-seca, 8 presentacions de llibres i una dotzena de propostes sorgides d’entitats vila-secanes i centres educatius, entre d’altres esdeveniments. De fet, durant la roda de premsa s’ha recordat que aquest catàleg recull la programació d’altres programes tradicionals a Vila-seca com són Sant Jordi, la FiM (Fira de Música Emergent i Familiar) o la pròpia programació de l’Auditori Josep Carreras.

Podeu consultar en aquest enllaç tota la programació de Cultura Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: