Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acollirà el Cicle de Cinema dels Premis Lux a finals de febrer

Serà el 27 de febrer i els tarragonins i tarragonines podran valorar les pel·lícules projectades

Fotograma de les pel·lícules nominades als Premis Lux Fotograma de les pel·lícules nominades als Premis Lux PARLAMENT EUROPEU
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 22 Febrer 2024 15:18

Tarragona acollirà per tercer any consecutiu el Cicle de Cinema dels Premis Lux el dia 27 de febrer. La proposta forma part dels actes que anualment organitza el Centre d’Informació Europe Direct Tarragona per apropar Europa a la ciutadania, i permetre la participació i la reflexió també a través de la cultura.

El cicle es fa amb l’objectiu que els tarragonins i tarragonines puguin valorar les pel·lícules finalistes que es projectaran, com ja passa en altres ciutats europees.

Aquesta edició és possible gràcies a la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona, que acull les projeccions a les seves instal·lacions, i el Festival REC, que s’encarregarà de les presentacions de les pel·lícules seleccionades.

Programació

El Cicle de Cinema arrencarà el dimarts 27 de febrer a les 19 h amb la projecció de “20.000 especies de abejas”. El festival continuarà el dia 5 de març a les 19 h amb el film “”Fallen Leaves”. La següet proposta arribarà el dia 8 de març a les 19 h i es tracta de la pel·lícula d’Estònia “Smoke Sauna Sisterhood”.

El dia 12 de març serà el torn de l’audiovisual francès “On the adamant” i el dia 15 de març a les 12 h, el Cicle de Cinema clourà amb la projecció de “The teachers lounge”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: