Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gran Rua del Carnaval de Cunit s'avança a les 6 de la tarda

Amb el nou horari, es busca fomentar que famílies i infants gaudeixin plenament de la màgia del Carnaval

La Gran Rua de Carrosses i Comparses de Cunit sortirà el dissabte, a les 18h, des de l’esplanada de l’estació La Gran Rua de Carrosses i Comparses de Cunit sortirà el dissabte, a les 18h, des de l’esplanada de l’estació AJUNTAMENT DE CUNIT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2024 08:34

El Carnaval de Cunit arriba enguany sota el Regnat de ‘Los Xavales’, que omplirà els carrers d'activitats, festa i rues del 3 al 14 de febrer.

Una de les novetats més remarcables és l’avançament de l’hora de sortida de la Gran Rua de Carrosses i Comparses, que serà el dissabte, a les 18h, des de l’esplanada de l’estació. Amb el nou horari, es busca fomentar que tothom, famílies i infants gaudeixin plenament de la màgia del Carnaval de Cunit.

La regidora de Cultura, Montse Càmara, explica que “estem davant d’una nova edició d’una de les festes més multitudinàries de Cunit", alhora que agraeix a totes les colles "la seva passió i la seva entrga per fer de nou, del Carnaval de Cunit, el millor Carnaval".

El Carnaval va arrencar dissabte passat 3 de febrer, amb la presentació del Regnat al Teatre Municipal. La colla local ‘Los Xavales’ ens van sorprendre amb el tret de sortida del Carnaval d’enguany. 

Els actes es reprendran aquest divendres 9 de febrer a la mitjanit, amb la ja esperada ‘Batalla de Coreos’, al Pavelló Els Joncs, amb festa final amb Djs. El pavelló obrirà les seves portes a les 22:30 h.

La Rua, el moment àlgid del Carnaval

La Gran Rua de Cunit sortirà aquest dissabte 10 de febrer, a les 18:00 h, des del costat de l'estació de Renfe. La Rua és considerada el moment àlgid del Carnaval i es caracteritza per ser una desfilada plena de color, música i energia. Els grups locals i els visitants lluiran els seus millors vestits i les carrosses engalanades amb decoracions úniques, fan que el Carnaval de Cunit sigui referent.

El Ball de disfresses, a les 22:30 h, al Pavelló Els Joncs, serà el moment de saber els millors classificats en les categories locals i visitants tant el carrosses com en comparses.

El dilluns 12 de febrer és el dia dedicat especialment als infants, amb un espectacle i una festa del confeti, a les 17:00 h, al Pavelló Els Joncs.

I com a punt i final, l’enterrament de la sardina, que arribarà el dimecres de cendra, 14 de febrer, a partir de les 17:00 h, amb la Rua de l'enterrament i una sardinada popular a la plaça de la Vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: