Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny comença aquest dijous el cicle 'Reflexions en Obert'

Les xerrades giraran al voltant de la temàtica dels diversos espectacles que es podran veure al llarg del primer semestre a l'espai escènic reusenc

La primera xerrada parlarà aquest dijous sobre la temàtica de l'obra 'Bèsties', que protagonitza Marta Marco La primera xerrada parlarà aquest dijous sobre la temàtica de l'obra 'Bèsties', que protagonitza Marta Marco ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2024 09:00

El Teatre Fortuny de Reus inicia aquest dijous el cicle 'Reflexions en Obert' que, tal com indica el seu nom, proposa reflexionar al voltant de diversos espectacles que es podran veure al llarg de tot el primer semestre del 2024 a l'espai escènic reusenc. Aquest mes s'han programat tres xerrades per als dies 11, 17 i 29 de gener.

El dia 11 de gener, a les 18:00 h, Mar Joanpere parlarà sobre 'La hipersexualització dels infants', amb motiu de la representació de l'obra 'Bésties', programada l'endemà divendres, dia 12 de gener, a les 20:30h, i protagonitzada per Marta Marco

El dia 17 de gener, a les 18:00 h, Antònia Farré parlarà sobre 'La plaça del Diamant', de Mercè Rodoreda. Aquesta activitat s'ha programat arran de l'estrena de 'La plaça del Diamant', que es podrà veure al Teatre Fortuny el dia 18 de gener, a les 20:30h.

Per acabar el mes, la tercera proposta serà el dia 29 de gener, a les 18:00h, amb Joan Rosich, que parlarà sobre 'El conflicte palestí-israelià', amb motiu de l'obra 'Visions d'un conflicte irresolt', programada el dia 30 de gener, a les 20:30h. 

Les 'Reflexions en Obert' tindran lloc a la Sala Josep Laporte del Teatre Fortuny. L'entrada és oberta i gratuïta, fins a omplir l'aforament, que està limitat a 40 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: