Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La representació de 'La Pell Fina' al Vendrell gaudirà de servei de cangur gratuït per a infants

La comèdia arribarà el 25 de novembre al Teatre Àngel Guimerà i el servei de canguratge serà 15 minuts abans i 15 minuts després de la representació

Imatge d'arxiu de la representació de la comèdia teatral 'La Pell Fina' al Teatre Auditori del Morell Imatge d'arxiu de la representació de la comèdia teatral 'La Pell Fina' al Teatre Auditori del Morell M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2023 07:52

 A través del programa 'Temps per Cures', l’Ajuntament del Vendrell aposta per oferir nous serveis que permetin alliberar temps per a les famílies. En aquesta ocasió, el servei que es posa en marxa s’inscriu en el temps d’oci de les famílies, i més en concret, del teatre.

Així, la representació de la comèdia teatral del cicle Temporada 'La Pell Fina' del dia 25 de novembre al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) oferirà un nou servei de cangur. Aquest es durà a terme dins del mateix equipament del teatre i per als infants d’entre els 5 i els 12 anys de les famílies assistents.

En concret, mentre duri l’obra, els nens i nenes podran participar en una activitat teatral divertida per endinsar-se i conèixer el món del teatre. L’horari del servei de canguratge serà de les 19.45h a les 21.30h, 15 minuts abans i 15 minuts després de la representació teatral.

Per a inscripcions i més informació, cal trucar al 636801149 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: