Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les noves pel·lícules de Blanca Portillo i Michel Gondry, en preestrena al Festival REC

Es projectaran en la inauguració i cloenda d’un festival que aposta per les noves veus i que fa un seguiment de trajectòries ja consagrades

El film "Teresa" inaugurarà el Festival REC el dia 22 de novembre al Teatre Metropol El film "Teresa" inaugurarà el Festival REC el dia 22 de novembre al Teatre Metropol FESTIVAL REC
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Novembre 2023 10:41

Les noves pel·lícules de Blanca Portillo i Michel Gondry es projectaran, en preestrena, duran les sessions d’inauguració i cloenda del Festival REC 2023 de Tarragona. Amb aquesta tria, el REC manté la seva aposta per “mostrar aquelles històries que retraten l’esperit del nostre temps i que posen al davant els relats trencadors, l’expressió de noves veus o la ruptura amb el discurs patriarcal i de gènere”.

Les confirmacions d’aquests nous films s’afegeixen a les Sessions Prèvies del Festival REC 2023, que van iniciar ahir dijous 2 de novembre i que s’allargaran fins al dia 19. Quatre espais de Tarragona com el Teatret del Serrallo, CaixaFòrum, Museu d’Art Modern i Espai Jove Kesse, oferiran fins a tretze projeccions prèvies cada dijous, divendres i diumenge.

La setmana vinent s’anunciarà la programació completa, que s’estendrà des del dia 22 de novembre fins al 26 de novembre.

Inauguració i cloenda

El Festival Rec 2023 s’inaugurarà dimecres 22 de novembre al Teatre Metropol amb la projecció de Teresa, dirigida per Paula Ortiz i interpretada per Blanca Portillo.

El film, inspirat en la peça dramàtica “La lengua a pedazos” de Juan Mayorga, gira entorn la figura de Teresa de Jesús, que s’enfronta a l’arribada d’un inquisidor que decidirà si es consagra com una icona del misticisme o acaba cremant a la foguera.

La cloenda del Festival REC clourà el diumenge 26 de novembre , també al Teatre Metropol, amb la projecció de la pel·lícula “Le Livre des solutions”, que ha estat dirigida per Michel Gondry i arriba a Tarragona com a estrena a Espanya.

El llargmetratge es basa en la mateixa experiència professional de Gondry, que a través del protagonista anomenat Marc, explica com fuig amb tot el seu equip a un petit poble francès per enllestir el seu film. Arribat a Cevennes, la seva creativitat comença a manifestar-se fins a sumir-se en un caos estrany, és per això que Marc decideix escriure “el llibre de les solucions”.

 

0

El film "Le Livre des Solutions clourà el Festival REC el 29 de novembre al Teatre Metropol (FESTIVAL REC)

Venda d’entrades

A la pàgina web del Festival REC es podran adquirir les entrades per les projeccions d’inauguració i cloenda a partir d’aquest divendres 3 de novembre. Els abonaments a cegues es podran obtenir a partir del 7 de novembre, malgrat que aquests no inclouen les sessions prèvies ni inauguració i cloenda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: