Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Internacional de Fotografia SCAN de Tarragona celebrarà deu anys

El festival, que tindrà lloc del 13 d'octubre al 26 de febrer, també es trasllada a altres poblacions com Reus i El Vendrell 

Imatge dels representants de les entitats i institucions que col·laboren amb el festival SCAN de Tarragona Imatge dels representants de les entitats i institucions que col·laboren amb el festival SCAN de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura ACN
Dijous, 05 Octubre 2023 20:05

El Festival Internacional de Fotografia SCAN de Tarragona celebrarà enguany la desena edició amb una quarantena d’activitats i la participació de prop d’un centenar professionals. L’objectiu del certamen és cercar un equilibri entre la creativitat, la participació de la ciutadania i la reflexió del fet fotogràfic. L’estrena del pòdcast ‘Òcul’, la posada en marxa de la Primera Residència de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) i la publicació del ‘BLOC’ seran les novetats principals d’aquesta edició que tindrà lloc entre el 13 d’octubre fins al 26 de febrer del 2024. El programa també inclourà diverses exposicions, una trobada amb professionals del sector, una ruta fotogràfica i tallers, entre altres.

L’exposició central del festival ‘Talent Latent’ tornarà al Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona, on fotògrafs d’arreu exposaran els seus treballs sota el títol ‘Traces de llum. Memòries de la imatge fotogràfica’. L’SCAN també es traslladarà, per primera vegada, fins a altres poblacions com Reus i El Vendrell a través de les mostres ‘Riquesa fictícia i falsa prosperitat’, al Museu Salvador Vilaseca, i ‘La dramatúrgia dels objectes’, a la Fundació Apel·les Fenosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: