Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Pedrals tancarà el cicle d''Accions en Poesia' a Vila-seca

L'espectacle tindrà lloc aquest dijous 10 d'agost, a les 20.30 h, al jardí de la Biblioteca

Josep Pedrals tindrà l'acompanyament musical de Xavi Lloses Josep Pedrals tindrà l'acompanyament musical de Xavi Lloses ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2023 21:35

El pròxim i últim espectacle d''Accions en Poesia' tindrà lloc el proper dijous 10 d'agost, a les 20.30 h, al jardí de la Biblioteca. Tancarà el cicle en Josep Pedrals amb el seu espectacle commemoratiu de 25 anys de carrera, #Pedrals25: selecció de poesia. Pedràs tindrà l'acompanyament musical de Xavi Lloses.

L’any 1997 Josep Pedrals va començar a recitar poesia en públic acompanyant alguns dels poetes més importants de l’escena aleshores. Amb el temps, ha acabat dedicant-se gairebé exclusivament a fer recitals poètics i es prodiga per escenaris de tot el món. Ara, 25 anys després, amb milers d’actuacions a l’esquena, ha decidit celebrar l’efemèride amb un espectacle on repassarà alguns dels poemes més interessants i divertits del seu repertori i alguna sorpresa.

Recordem que el cicle d''Accions en Poesia' va començar el passat 22 de juny, amb un recital dels alumnes de l'Institut Vila-seca i va seguir el 13 de juliol, amb l'actuació d'Èric Vinaixa, veu i guitarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: