Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pianista Noelia Rodiles actuarà aquest dijous al 'Cicle de Concerts a Centcelles'

A banda del seu repertori, també estrenarà l'obra guanyadora del 3r Premi Centcelles de Composició Musical del pianista i compositor Gerard López Boada

La pianista Noelia Rodiles actuarà aquest dijous al  'Cicle de Concerts a Centcelles' de Constantí La pianista Noelia Rodiles actuarà aquest dijous al 'Cicle de Concerts a Centcelles' de Constantí CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juliol 2023 22:01

Aquest dijous 20 de juliol, a les 20.30 hores, tindrà lloc a Constantí el concert de la pianista Noelia Rodiles, en el marc de la VI edició del Cicle de Concerts a Centcelles. L'artista ha estat qualificada com un dels més sòlids valors del pianisme espanyol i internacional i ha rebut nombrosos reconeixements en concursos d'arreu del món.

A banda del seu repertori, durant el concert Noelia Rodiles estrenarà l’obra guanyadora del 3r Premi Centcelles de Composició Musical, “Elogy for a bird”, del pianista i compositor Gerard López Boada.

El Cicle de Concerts a Centcelles està organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: