Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

4.500 persones gaudeixen del 8è PrimaverArt del Morell

El fort vent va obligar a canviar la ubicació d’un dels espectacles i a ajornar-ne un altre

Imatge d''Oveja Negra', una de les propostes de circ del 8è PrimaverArt del Morell Imatge d''Oveja Negra', una de les propostes de circ del 8è PrimaverArt del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 17 abril 2023 20:26

Els dilluns posteriors al PrimaverArt, el Morell s'aixeca cansat de la intensitat del cap de setmana, però feliç de ser l’amfitrió d’un esdeveniment d’aquestes característiques. I és que, amb les xifres a la mà, la mostra d’arts escèniques al carrer del municipi se supera any rere any. En aquesta vuitena edició, fins a 4.500 persones han acudit al poble, des de dijous dia 13 i fins ahir diumenge 16 'abril, per gaudir d’una quinzena d’espectacles de circ, música, dansa i teatre a l’aire lliure.

Des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera ho qualifiquen com un “èxit rotund”, i alerten fins i tot que “alguns dels emplaçaments es comencen a quedar petits”. Així mateix, elstècnics de la regidoria valoren molt positivament la nova graderia modular que s’ha instal·lat a la plaça Maria Mercè Marçal, que ha permès millorar considerablement la visibilitat i comoditat del públic en aquest espai.

El vent obliga a ajornar l'espectacle 'Ovvio'

Pel que fa a la meteorologia, la pluja sempre acostuma a fer acte de presència en els quatre dies de festival. Enguany, però, tot i que potser era quan més se l’esperava −per pal·liar l’acusada sequera que vivim−, ha respectat totes les propostes, i tan sols el fort vent de dijous i dissabte va fer canviar la ubicació de la Fàbrica de Talents, que es va traslladar al Teatre Auditori, i va obligar a ajornar el darrer espectacle de la programació de dissabte, 'Ovvio', que es reprogramarà i es podrà veure al municipi en els pròxims mesos.

Entre les cites amb més afluència hi ha la Fàbrica de Talents, on actuen molts joves morellencs i dels pobles de l’entorn, les propostes de circ com Kasumay, Oveja Negra o NüShu, les propostes de carrer com Cacos o la música de Sidral Brass Band, i la dansa de Topa.

Val la pena destacar, també, que per segon any consecutiu una vintena d’alumnes de l’INS El Morell van participar en tasques organitzatives del festival. Una iniciativa que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament morellenc en relació amb el Projecte de Servei Comunitari. Una experiència per a joves d’ESO que vol promoure elseu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: