Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallers, xerrades, teatre i cinema pel Dia de la Dona a la Canonja

El dia 8 de març s'ha convocat una manifestació i es farà la lectura del manifest

Imatge de la façana de la Casa Consistorial de la Canonja pel 8M Imatge de la façana de la Casa Consistorial de la Canonja pel 8M AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Març 2023 21:07

Com cada any, l'Ajuntament de la Canonja, en col·laboració amb les entitats Associació Mirada Violeta i el Col·lectiu de Dones de la Canonja, hem preparat un programa divers i extens per celebrar el 8M i reivindicar el feminisme i eliminar estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

Els actes s'iniciaran aquest dissabte 4 de març a l’edifici Època amb un seminari d’iniciació al taitxí a càrrec del mestre Carlos Pérez i de l’instructor Raúl Corrales. L’horari serà de 10 a 13 h i de 17 a 19 hores. Les places son limitades però no cal inscripció.

El dimarts dia 7, el Col·lectiu de Dones ha organitzat una sortida a Penelles, el sorprenent poble dels grafitis i murals. Les inscripcions acaben l’1 de març.

La manifestació i el Manifest, el 8M

El dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es durà a terme la manifestació que sortirà de davant del Camp de Futbol, a les 17.30 hores, i pujarà per la Raval fins arribar a la plaça Mestre Gols amb la lectura del Manifest. Tot seguit, a les 19 hores, al Castell de Masricart, la doctora en psicologia Yolanda Almagro, pronunciarà la conferència '¿Neurodiferencias? Cerebros masculinos y cerebros femeninos'.

Divendres 10 de març, es posarà un toc d’humor al programa d’actes amb el monòleg 'Des-lengua-da' de Lou Bayonas, recomenat per a públic adult.

Diumenge 12 de març continuarem amb clau d’humor i aquest cop amb un grup local com son les conegudíssimes 'Chicas de Oro', que representaran l’obra de teatre 'Educación EGB. Feminismo antes y después.' Les invitacions estaran disponibles, a partir del 7 de març, al Castell de Masricart.

La treballadora social, Laura Aguadé, serà l’encarregada de dur a terme un taller sobre 'La socialització del gènere. La construcció de les entitats femenines i masculines'. A la sala d’actes de l’Orfeó Canongí, dijous 16, a les 7 de la tarda.

I acabarem el divendres 17 de març, també a les 7 de la tarda, a l’edifici Època amb la projecció i posterior col·loqui de 'El proxeneta. Paso corto, mala leche', a càrrec de la mateixa autora, Mabel Lozano, productora, guionista i directora de cine amb compromís social, guanyadora d’un Goya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: