Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Stromboli Jazz Band inicia el "Nadal Musical" a Tarragona

Aquest divendres, a les 18h, el grup de swing, dixieland i jazz popular farà una cercavila pels carrers de vianants comercials del centre de la ciutat

Aquest divendres, a les 18h, el grup de swing, Stromboli Jazz Band farà una cercavila pels carrers de vianants comercials del centre de la ciutat Aquest divendres, a les 18h, el grup de swing, Stromboli Jazz Band farà una cercavila pels carrers de vianants comercials del centre de la ciutat ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Desembre 2022 12:20

El grup de swing, dixieland i jazz popular, del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, donarà el tret de sortida, aquest divendres 9 de desembre a les 18h, a Tarragona, a la nova edició del "Nadal Musical", organizat per l'associació de comerciants La Via T, realitzant una cercavila pels carrers de vianants comercials del centre de la ciutat.

Cal destacar que enguany, la formació està d'aniversari aquest 2022 pels seus 10 anys i ha presentat tercer disc, 'Dream'. El primer CD, 'Smile', va ser presentat al febrer del 2013, després d'un any de vida. El segon CD, 'Be Happy', es va presentar pel seu 5è aniversari al febrer del 2017.

El grup està format per: Raül Cid, trombó, veu i direcció; Josué García, trompeta; Ton Solé, banjo/ukelele; Ismael Carles, tuba i Adrià Mort, bateria.

Com ja és ben sabut, les seves actuacions destaquen perquè són una barreja de bona música, amb dosis d'humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Des que es van donar a conèixer, al febrer de 2012, han realitzat més de 550 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans. Han participat, entre d'altres, al Festival Eclèctic-Estiu Sonor a Orpesa, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d'Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Street Jazz Weekend a Peníscola, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de festes majors, han amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també van actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: