Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinema a la fresca en català tots els dijous d'agost a la pèrgola del Serrallo

En la propera sessió, d'aquest dijous 11 d'agost, es projectarà el film d'animació 'Space Jam 2: Noves llegendes'

En la sessió d'aquest dijous 11 d'agost es projectarà la pel·lícula 'Space Jam 2' En la sessió d'aquest dijous 11 d'agost es projectarà la pel·lícula 'Space Jam 2' FOTOGRAMA SPACE JAM 2
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Agost 2022 19:23

El nou cicle 'Cinema a la fresca’ s’ha engegat aquest mes d'agost amb la voluntat de continuar l’èxit d’assistència que van tenir les havaneres en el mateix espai de la pèrgola del Serrallo. També a l’aire lliure i d’accés lliure, on es podran visualitzar, tots dels dijous d’agost, quatre pel·lícules en llengua catalana per a tots els públics.

Les sessions són els dijous 4, 11, 18 i 15 d’agost a les 21.30 hores i no cal fer reserva. Es preveu un aforament màxim de dues-centes persones en cada sessió. En la sessió d'aquest dijous 11 d'agost es projectarà la pel·lícula 'Space Jam 2'.

Space Jam 2

El dijous 11 d’agost es projectarà 'Space Jam 2: Noves llegendes' (2021), un film d’animació produït als Estats Units Units per Warner Bros. En la sinopsi, la superestrella de l’NBA, LeBron James, s’uneix a Bugs Bunny i a la resta dels Looney Tunes en aquesta esperada seqüela. Per a la crítica és una de les millors pel·lícules d’animació de l’any passat i va obtenir dos premis Razzie. Té una durada de 120 minuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: