Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trobada de Puntaires a Constantí celebra 25 anys

La trobada d'enguany reunirà més de 160 puntaires, aquest diumenge 5 de juny, de les 10 a les 13h, al carrer Major

Imatge d'arxiu de la Trobada de Puntaires de Constantí del 2019 Imatge d'arxiu de la Trobada de Puntaires de Constantí del 2019 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juny 2022 13:42

Aquest diumenge 5 de juny se celebra el 25è aniversari de la Trobada de Puntaires a Constantí, que comptarà amb la presència de les associacions de puntaires de Constantí i de més de 160 puntaires procedents de diverses poblacions del territori català. La Trobada d’aquest diumenge es farà novament al carrer Major.

A banda de poder gaudir de la demostració d'aquest art de la punta de coixí, per començar la jornada s'inaugurarà  a les 10 h una exposició dedicada als 25 anys de puntaires al municipi, a l'antic mercat municipal. A les 10:30 h, es farà un esmorzar entre els participants i, a les 11:00 h, hi haurà una actuació dels balls de cercavila. A les 12:30h, es farà entrega a les persones assistents de detalls commemoratius de l'aniversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: