Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agrupación Musical Virgen del Consuelo oferirà aquest divendres un concert a l'Orgue del Vendrell

La formació presentarà 'Sons de Passió IV', amb l’acompanyament a l’orgue d'Albert Recasens i la interpretació d’una peça per a orgue sol a càrrec de Salvador Guasch

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell Imatge d'arxiu d'un concert de l'Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell ARXIU / AM VIRGEN DEL CONSUELO
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 abril 2022 09:21

En el marc de la temporada 2022 de concerts a l'Orgue del Vendrell, aquest divendres, 1 d’abril a les 20.30 h, es comptarà amb la presència de l'Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell.

La formació presentarà un concert sota el títol de 'Sons de Passió IV', amb l’acompanyament a l’orgue de l’Albert Recasens i la interpretació d’una peça per a orgue sol a càrrec del Salvador Guasch. Un concert que es repetirà amb una quarta edició, ja que les anteriors van tenir molt d'èxit entre el públic assistent. Aquesta conjunció entre una banda de vent metall, percussió i l'orgue vendrellenc neix des de fa uns anys amb la voluntat de col·laborar ambdues entitats.

Peces de Setmana Santa

En el concert s'interpretaran les peces tradicionals del repertori de Setmana Santa, com per exemple l’'Ave María' de Vladímir Vavílov, 'Convuelo' de Miguel A. García Bernárdez o la dedicada a la Hermandad del Vendrell, titulada 'Cautivo de tus penes', entre d’altres. Durant el concert també es podrà sentir el so de l'orgue en solitari, a càrrec del Salvador Guasch que interpretarà 'Preludi i Fuga en mi menor' (BWV 533) de J.S. Bach.

Recollida de productes d'higiene per a les persones refugiades

D'altra anda, a l’entrada de l'església, el mateix divendres 1 d’abril, de les 20 a les 21 h, es realitzarà una recollida de productes d'higiene personal per col·laborar amb la Creu Roja del Baix Penedès, que seran destinats a les persones refugiades d’Ucraïna.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, però l'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell anima a tothom a col·laborar amb la recollida de productes d’higiene per a Ucraïna.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: