Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval del Vendrell torna "amb ritme"

Enguany la rua del divendres tampoc se solaparà amb les de Calafell, l'Arboç i Cubelles, i, com a novetat, s'estrena un punt lila itinerant

Imatge d'arxiu de la Rua del Carnaval del Vendrell Imatge d'arxiu de la Rua del Carnaval del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Febrer 2022 13:09

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha presentat aquest dimarts en roda de premsa el programa d’actes del Carnaval al Vendrell, que es concentra, fonamentalment, en dos dies: el dijous 24 de febrer i el divendres 25 de febrer.

Serà el primer carnaval “post-pandèmia”, que en paraules del regidor, pretén “reivindicar els actes festius i la cultura i recuperar les emocions i les sensacions d’abans de la Covid19”. Per això el lema d'enguany és "Un Carnaval amb ritme".

Cal dir que enguany la programació s’emmarca també en un “paquet” conjunt dels carnavals del Penedès Marítim (El Vendrell, Calafell, l'Arboç i Cubelles), que han coordinat les seves rues perquè no es solapin i garantir així una major participació a totes elles, així com per implementar-hi les mesures de seguretat.

                                                                El regidor de Festes, Christian Soriano, ha presentat el Carnaval d'enguany:

Christian Soriano Carnaval 2022

Carnaval infantil

Pel què fa al programa d’actes del Vendrell, aquest s’encetarà el dijous 24 de febrer, a les 17.30h, quan es donarà inici al Carnaval infantil, a la plaça Vella. A aquesta hora es repartirà una xocolatada, i cap a les 18h, hi haurà concert amb 'Els Superherois' de la Companyia Pop per Xics.

En acabar, es donarà pas a l’arribada i discurs del Rei Carnestoltes, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

Rua de Carnaval, per carrers amples

La Rua del divendres 25 de febrer s’avançarà mitja hora per tal de coordinar-se amb la de Segur de Calafell. L’inici, doncs, enguany serà a les 18.30h.

Pel què fa al recorregut de la Rua, Soriano ha explicat que es manté el mateix que el del 2020, quan va incorporar alguns canvis "per fer-lo més ample i segur tant per al públic com per als participants". El recorregut serà: c./ Flors (concentració), av Camp d'Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicentç, av Sant Vicenç, av. Jaume Carner, c./ Cerdanya, plaça del Mercat, c./ Prat de la Riba i La Rambla. Les inscripcions per a la Rua es tanquen aquest proper divendres 18 de febrer.

Enguany, com a novetat, la Rua del Vendrell incorporarà un punt lila itinerant, al llarg del recorregut, una eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació a les diferents manifestacions de les violències masclistes i lgtbi-fòbiques.

Actes d'entitats

Al programa d’actes presentat avui també es recullen les activitats de Carnaval organitzades per diverses entitats del municipi. 

En concret, l'Associació de Gent Gran del Vendrell i l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli presenten el 'Ball de Carnaval', el proper dissabte 26 de febrer, a les 17:30h. A les 21h, serà el torn del Sopar de Carnaval i del Concurs de Disfresses, amb música en directe i ball, organitzats per La Llira Vendrellenca. 

L'endemà diumenge dia 27, a les 18:00 h, l'Asociación Cultural de Extremadura ha programat l'actuació d'Alma Duet. Finalment, el dilluns 28 de febrer, La Lira Vendrellenca organitza el Sopar de Carmanyola, amb música en directe i ball.

Les reserves per als actes organitzats per la Lira es poden fer al telèfon 625468874.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: