Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert commemoratiu del 50/30 aniversari de la URV

El concert a càrrec de la Coral i l'Orquestra de la URV tindrà lloc, aquest dijous 16 de desembre, a les 21h, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un concert de la Coral i l'Orquestra de la URV Imatge d'arxiu d'un concert de la Coral i l'Orquestra de la URV URV
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Desembre 2021 13:31

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà l'escenari aquest dijous del concert commemoratiu dels 50 anys de la recuperació dels estudis universitaris a Tarragona i del 30è aniversari de la creació de la URV, a càrrec de la Coral i l'Orquestra de la URV. Dirigits per Montse Rios i Miquel Massana, els i les integrants de les dues formacions oferiran un concert commemoratiu amb un repertori dissenyat pensant en la figura d'Antoni Rovira i Virgili.

En el transcurs de l'acte s'interpretarà la 'Suite Rovira i Virgili', de la compositora Carlota Baldrís, amb textos d’Antoni Rovira i Virgili llegits per Pere Navarro, dialectòleg de la URV. Els/les assistents seran obsequiats el dia de l'acte amb un llibre, amb el poemari de la suite, editat per PublicacionsURV amb el patrocini del Port de Tarragona.

El concert tindrà lloc el dijous 16 de desembre, a les 21h, a la Sala August del Palau. Per poder aplicar de la millor manera totes les mesures sanitàries és necessària la inscripció prèvia.

L'entrada és gratuïta i amb aforament limitat. Per reservar una plaça premeu el requadre d'inscriure-s'hi, on haureu de facilitar-nos el vostre nom, cognoms i adreça electrònica. Si la inscripció s'efectua correctament rebreu al cap de poc un correu de confirmació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: