Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per visitar l'exposició 'El fabulós món del cinema' al Tinglado 1

La mostra itinerant aplega fotografies de cinema sobre la història dels rodatges més importants a la península Ibèrica, des dels anys 50 fins a l’actualitat

L'exposició ‘El fabulós món del cinema’, comissariada per Jaume Palau, es pot veure al Tinglado 1, fins al 12 de desembre L'exposició ‘El fabulós món del cinema’, comissariada per Jaume Palau, es pot veure al Tinglado 1, fins al 12 de desembre MOLL DE COSTA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 Desembre 2021 08:56

Últims dies per visitar ‘El fabulós món del cinema’, una exposició comissariada per Jaume Palau, que es pot veure al Tinglado 1 fins al 12 de desembre. Es tracta d’una mostra itinerant gratuïta que aplega fotografies de cinema sobre la història dels rodatges més importants a la península Ibèrica des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. Escenaris de filmació de pel·lícules i sèries o sagues mítiques es presenten en tres espais diferents.

Aquesta exposició itinerant i didàctica pretén donar a conèixer la història dels grans rodatges esdevinguts a la Península, des de mitjans dels anys cinquanta del segle passat fins als nostres dies. El públic s'endinsa al món fascinant del setè art i pot reconèixer amb una mirada particular escenaris de pel·lícules i sagues mítiques que han omplert la petita i gran pantalla.

El Tinglado 1 acull aquesta mostra cinematogràfica en tres espais diferents que aplega des d’autògrafs d’autors, a fotografies dels grans rodatges o peces relacionades amb el món cinematogràfic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: