Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Orgue del Vendrell presenta un concert inèdit aquest divendres a l'església de Sant Salvador

Sota el lema 'Punt de Partida', el concert ideat per Anna Urpí proposa "un viatge sonor que ens convida a descobrir qui som i qui volem ser"

Imatge dels intèrprets el concert que porta per lema 'Punt de Partida' Imatge dels intèrprets el concert que porta per lema 'Punt de Partida' ORGUE DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Novembre 2021 08:17

L'església de Sant Salvdador del Vendrell serà l'escenari, aquest divendres, dia 19 de novembre, a les 20.30 h a l'església de Sant Salvador del Vendrell d'un concert ben especial i inèdit, organitzat pels Amics de l'Orgue del Vendrell.

El concert anirà a càrrec d'Anna Urpí Baldrís (violí), que ha estat l'autora de la idea original, la composició músical i els textos; Adrià Grandia Moreno (viola de roda); Josep Mateu Pérez (orgue); Gemma Rafecas González i Anna Urpí Ivern (lectura de textos), sota el lema 'Punt de Partida'.

L'Anna Urpí, que n’és la creadora, ens explica què hi descobrirem en aquest concert: "Enmig d’un Univers aparentment ordenat on els sons, les textures i els colors es barregen… apareix un punt. És minúscul, i només tu el veus. Però conté tota la força que necessites. Aquest punt és un impuls, és un canvi, és una decisió conscient. Aquest punt té un abans i un després." L'autora afegeix: "És un moment on per fi comprens que el viatge no era fora, sino dins. De sobte canvies la mirada i tot allò que miraves també canvia amb tu. I és que per alçar el vol no necessites ales, tan sols la certesa que la vida et portarà allà on tu li deixis anar".

'Punt de Partida' ens proposa entrar en aquest univers on les idees de l’Anna es transformen en paraules, notes i silencis. Un viatge sonor que ens convida a descobrir "qui som i qui volem ser".

El concert és gratuït -amb el sistema de taquilla inversa- i no cal fer reserva prèvia. Com sempre, al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l'Orgue del Vendrell.

Finalment, des de l'organtizació recorden als assistents que cal dur la mascareta ben col·locada durant tot el concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: