Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'un miler d'espectadors passen durant el cap de setmana pel festival COS 2021 de Reus

El certamen de moviment i teatre gestual continuarà a partir del 15 de novembre amb tallers a les escoles

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2021 va tancar aquests diumenge l'edició d'enguany amb més d'un miler d'espectadors El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2021 va tancar aquests diumenge l'edició d'enguany amb més d'un miler d'espectadors REUS.CAT
Cultura ACN
Dilluns, 25 Octubre 2021 15:26

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2021 va tancar aquests diumenge l'edició d'enguany amb més d'un miler d'espectadors. Un èxit de públic, segons els organitzadors: les entrades per a l'Orfeó Reusenc i el Teatre Bartrina es van exhaurir. El festival ha arribat just amb la "tornada a la normalitat", fet que hauria afavorit l'assistència d'espectadors després que no es pogués celebrar l'any passat per la pandèmia.

Segons l'organització, els espectacles a l'aire lliure també van registrar una bona resposta. El certamen continuarà ara a partir del pròxim 15 de novembre amb diversos tallers en escoles de la ciutat.

Seran tallers de moviment creatiu que s'impartiran a alumnes de tercer primària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: