Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enllestides les obres de remodelació del Teatre Joan Colet de Calafell

L’Ajuntament prepara una programació cultural que començarà el més aviat que sigui possible

Les obres de remodelació del Teatre Joan Colet de Calafell estan enllestides definitivament Les obres de remodelació del Teatre Joan Colet de Calafell estan enllestides definitivament AJUNTAMENT DE CALAFELL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Febrer 2021 16:26

Les obres de remodelació del Teatre Joan Colet de Calafell estan enllestides definitivament i aquest espai cultural ja està a punt per ser utilitzat. L’Ajuntament prepara una programació que començarà el més aviat que sigui possible, amb els aforaments i mesures que estableixin les autoritats sanitàries. I que arriba en un moment que la cultura, la cultura segura, necessita activitat.

La regidora de Cultura, Mònica Trepat, explica que “hem fet importants millores en l’acústica, la il·luminació i l’equipament tècnic, que fan d’aquest equipament un teatre modern, com el de qualsevol ciutat gran o mitjana de Catalunya”.

Trepat afegeix: “Això vol dir que podrem gaudir de tota mena d’espectacles, també aquells que fins ara, per gaudir-ne, ens obligaven a desplaçar-nos fora del municipi”.

La regidora admet que les obres han estat llargues i s’han fet esperar, però ha recordat que “un teatre és un equipament molt complex i singular i tota obra que s’hi faci és molt complicada”. En aquest sentit, l’Ajuntament organitzarà properament una jornada de portes obertes, amb mesures de seguretat com cita prèvia, perquè la ciutadania pugui conèixer com ha quedat el “nou” teatre.

La remodelació del Teatre Joan Colet és una de les principals inversions culturals fetes al municipi en molt temps, que arriba, a més, acompanyada de la creació en anys molt recents de dues biblioteques i un centre cívic. A més, d’equipaments a punt d’acabar, com la sala polivalent del nucli antic, i altres en fase de projecte, com la futura escola municipal de música i arts i els dos centres cívics a urbanitzacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: